Gyakran Ismételt Kérdések

 • Lehet-e Bankkártyával fizetni Önöknél, vagy elfogadnak-e bármilyen utalványt?

Átvételi pontunkon van lehetőség bankkártyával fizetni, utalványt nem áll módunkban elfogadni.

 • Van-e lehetőség előre utalással fizetni?

Természetesen van, ilyenkor a megrendelés alapján kiállítunk egy előleg számlát, melyet a megadott e-mail címre kiküldünk, ez alapján tudnak utalni a számla számának megjelölésével.

 • Meddig vannak nyitva?

Hétköznapokon 10:00 - 16:00 óra között.

 • Hol lehet személyesen átvenni a megrendelt terméket?

1033 Budapest Szentendrei út 95. (PP Center) Térkép

 • Amelyik terméknél az van feltűntetve a web áruházunkban, hogy rendelhető, mikorra tudják beszerezni?

A beérkezés minimum 2 nap, de sajnos lehet 2 -3 hét is. Ha rendelhető a beszállítónktól, akkor a rendelésünk leadásától számított 1 hét a szállítási időpont. Rendeléseket minden hét közepén adunk le, ami a következő hét csütörtök - pénteki napján érkezik meg.

 • Biztosan megkapják azokat a termékeket, amelyek érkező státuszban vannak?

Sajnos ezt nem tudjuk előre megmondani, csak akkor mikor megérkezett az áru, bevételeztük, és látjuk, mi az ami megérkezett, és mi az ami nem.

 • Értesítenek, ha megérkezik a termék, amit rendeltem?

Amint beérkezett az áru hozzánk, bevételezés után minden megrendelő automatikusan e-mail -t kap "Átvehető" címszóval. Telefonos értesítést nem minden esetben áll módunkban azonnal eszközölni, de legkésőbb 1-2 nap késéssel ez is megtörténik.

 • Változhat a termék ára, a megrendelt árhoz képest?

Kizárólag azon termékek ára változhat, ami a megrendelés után érkezik be hozzánk. (ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is!) Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is. Mivel a Forint a Dollárhoz és az Euróhoz képest a legkevésbé sem mondható stabilnak, és mivel az összes termék Import termék, ezért a nem készletes termékek ár módosulása elég gyakori.

 • Ki tudják-e azonnal szállítani a megrendelt terméket?

Aznapra sajnos semmi esetre sem, ha raktáron van az áru, másnapra ki tudjuk küldeni, ha a hétvége közbeesik, akkor hétfőre érkezik a csomag, de kollégánk minden esetben telefonál egyeztetés céljából.

 • Kell-e regisztrálni a rendeléshez?

IGEN, kell regisztrálni a megrendeléshez! Futáros megrendelésnél a pontos cím megadása IRÁNYÍTÓSZÁMMAL együtt feltétlenül szükséges és fontos, különben a futár nem tudja kivinni a csomagot!

  • Mennyibe kerül a csomag kiszállítása futárszolgálattal?

A csomagok kiszállítási díja két összetevőből áll, az egyik a csomag súlya, a másik pedig az utánvét összege, mivel a futár kezeli a pénzt. Az árak Magyarország területén bárhová érvényesek, ezek díjait a Szállítási, fizetési feltételek menüben tekintheti meg.

 • Meddig tartják a foglalásokat?

Általában 5 munkanapig tartjuk a foglalásokat, ha valaki nem tud érte jönni, de jelzi ezt felénk, természetesen meghosszabbítható ez az időtartam. Ha a foglalt termék beszerzése huzamosabb időt vesz igénybe, akkor természetesen a foglalás addig él, amíg a termék meg nem érkezik, vagy a vevő vissza nem mondja!

 • Kinéztem egy alaplapot (vagy bármilyen termék lehet) de nem találom a listájukban, létezik, hogy nincs kint az árlistában? Be tudnak szerezni olyan terméket is, ami nincs benne, az árlistájukban?

Igen! Ilyen esetekben kérjük, írjon e-mailt az info@compusale.eu címre, és kollégánk utána fog nézni, hogy be lehet-e szerezni a kívánt terméket és tájékoztatja Önt.

 • Mi a teendő, ha el szeretne állni a vásárlástól?

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó ezen jogát a jogszabályoknak megfelelően a termék megrendelése és az áruátvétele közti időben is gyakorolhatja. Az elállás joga a szaküzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkon történő átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a rendelés leadására weboldalunkon keresztül került sor. Ezen jogosultság tehát nem illet meg abban az esetben, ha a szaküzletben személyesen vásárolta meg a terméket / termékeket

 • Mi a teendő abban az esetben, ha elromlott a termék, amit vásároltunk?

A terméket szervizünk veszi át. A terméket személyesen, vagy futárszolgálatal lehet elküldeni címünkre: 1033 Budapest Szentendrei út 95 (PP Center)  A termék szervizelési ideje eltérő lehet, pár nap, 3-4, vagy akár több hetet is igénybe vehet beszállítótól és a termék problémájától függően.

 • Mi van akkor, ha elhagytam a garanciajegyemet, számlámat, vagy netán hibás adat, adatokat tartalmaz?

Semmi probléma, rendszerünkben bármikor vissza tudjuk keresni a számlákat, kiadásokat és pótolni tudjuk az elveszett papírokat, ha ilyen fordulna elő.