Cégünk számítástechnikai és szórakozató elektronikai termékek és eszközök kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Célunk egy olyan webáruház működtetése, ahol a vásárló megtalálhat minden olyan információt amire szüksége lehet a vásárláshoz. Arra törekszünk, hogy jó minőségű, megbízható termékekkel folyamatosan frissítsük és bővítsük kínálatunkat. Fontos számunkra, hogy minden ügyfél megrendelés nagyságától függetlenül kellő figyelmet és igényeinek megfelelő információt kapjon.

 

 

 

Online

Ügyfélszolgálat

81%

Visszatérő ügyfél

Több, mint 10000

Regisztrált felhasználó

Keresés

Számunkra fontos az Ön kényeleme, és idejére egyaránt. Termékeink véleményezhetőek, és pontózhatóak 1 és 5 csillag között, mely segíthet Önnek a termékek kiválasztásához. Mi több, kereshet a weboldalunkon, ha pontosan tudja, milyen terméket, alkatrészt keres , amivel időt és erőfeszítést takaríthat meg.

Házhozszállítás

Szeretné kényelmesen, otthonában átvenni a megrendelt terméket? Megrendelést házhoz szállítjuk az ország egész területére. A házhozszállítás díjait a fizetés és szállítás menüpontban olvashat.

Minőségi termékek

Hatalmas választék és kiváló ár-érték arány webáruházunkban. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a számítástechnika, és szórakoztató elektronikai termékek területén, így ha kérdése van kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és segítenek az igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

Compusale csapata

Vámos Zoltán

Értékesítés, ügyfélkapcsolat
Tel.: +36 (1) 700-1410
email: info@compusale.eu